Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Köszöntjük oldalunkon!

A Kérügma Kiadó 1995-ben alakult Budapesten. Büszkék vagyunk arra a szolgálatra, melyet az elmúlt évtizedekben végezhettünk, és hálásak vagyunk Urunknak megtartó szeretetéért! Arra törekszünk, hogy küldetésünket a jövőben is betölthessük, ezért igyekszünk folyamatosan fejlődni, és készek vagyunk megújulni. 2023 nyarától együttműködünk a Waymaker webáruházzal. Reméljük, hogy munkánk hozzájárulhat ahhoz, hogy minél többen meghallják Istenünk Szavát!  

 

A Kérügma az Újszövetségben található görög szó, jelentése: igehirdetés.

Mi a lényege a Kérügmának?

Isten Igéjének a hirdetése minél többféle formában.

A mi felelősségünk, hogy az evangéliumot, Isten szavát valóban mindenki megismerje. Ebben szeretnénk segítséget nyújtani kiadónk termékei által, melyek mind a Biblia egy-egy igéjét villantják fel és próbálják közelebb hozni szívünkhöz képek és grafikák segítségével. Hisszük, hogy Isten Igéjének terjedése segít közvetlen és tágabb környezetünknek is.

Vannak egyszeri alkalomra szóló termékeink, mint a könyvjelzők vagy képeslapok, a színvonalas naptárak pedig sokezer lakás falát díszítik s a rajtuk levő igék olvashatók egész éven át.

A Kérügma segíti a keresztények egymáshoz való közeledését is, mivel aktív támogatója az Ez az a nap! rendezvényeknek.

Szeretnénk a mai kultúra eszközeivel az örökkévaló üzenetet minél szélesebb körben eljuttatni.

 

„Úgy lesz az én beszédemmel is, amely számból kijön. Nem tér vissza hozzám üresen, hanem megcselekszi, amit akarok, és eredményes lesz ott, ahová küldtem.” Ézsaiás 55,11