Vásárlási feltételek

1. A gyártó és forgalmazó adatai
Az Ön által vásárolt áruk gyártója a Kérügma Kiadó, forgalmazója a Harmat Kiadó.

Kérügma Kiadó
1032 Budapest, Bécsi út. 189. 1/3.
Telefonszám: +36-1-436-9868.
Fax: +36-1-436-9863
E-mail: info@kerugma.hu

Harmat Kiadó (kizárólagos forgalmazó)
1114, Budapest, Karolina út 62.
Telefon: 06-1-466-9896
E-mail: harmat@harmat.hu
www.harmat.hu
Számlaszám: 11705008-20415987 (előre utalás esetén)

2. Vásárlás
2.1. Áruházunkban a vásárlás elektronikus úton történik.
2.2. Elektronikus áruházunkban mindenki vásárolhat, aki érvényes regisztrációval rendelkezik.
2.3. A Vevő a regisztrációval egyidőben, magára nézve kötelezően elfogadja a jelen Általános Vásárlási Feltételeket, kijelenti, hogy azt ismeri. Tisztában van a rendelés, és a teljesítés feltételeivel. Ismeri az Internet lehetőségeit és korlátait, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és az esetleges hibákra.
2.4. A regisztrációs lap téves vagy hibás kitöltése esetén a regisztráció érvénytelen. Az ebből származó esetleges téves teljesítésért az Eladó semmilyen formában nem vállal felelősséget.

3. A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai
3.1. Az ezúton vásárolt termék jellemzői a konkrét termék leírásánál részletezve vannak.

4. A vételár és a szállítás költségei
4.1. A vételár mindig a kiválasztott termék mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az általános forgalmi adót (ÁFA) is.
4.2. A vételáron felül a vásárlót terheli a szállítás költsége is, mely minden rendelés esetében egységesen 990 Ft (előre utalás és utánvét esetén is). A vásárló választhat személyes átvételt is, ezen esetben szállítási költség nem terheli a megrendelőt.

5. Szállítás és fizetés
5.1. Szállítás postai úton
A megrendelt terméket a megrendelés beérkezését követően a GLS a saját feltételei szerint szállítja ki a Vevő részére. A termék ellenértékét és a szállítás költségét (990 Ft) az átvételkor kell kifizetni a postásnak. A megrendeltek termékeket a rendelés feladása után 1-6 napon belül kerül kiküldésre.
5.2. Személyes átvétel
A megrendelő választhatja a személyes átvételt is, mely a Harmat Kiadónál történik (1114, Budapest, Karolina út 62.). Ebben az esetben az átvételkor kell készpénzben fizetni.

6. Az elállás joga
6.1. A Vevő a megrendeléstől a termék megrendelésének időpontját követő 24 órán belül indokolás nélkül elállhat. Erről telefonon e-mail-ben tájékoztatnia kell az Eladót.
6.2. Csak az Eladóhoz beérkezett e-mail-ek tekinthetők elállásnak. Abban az esetben, ha az email elveszett vagy nem a megadott időn belül érkezett meg, akkor a rendelés teljesítésre kerül. Ha a Vevő a rendeléstől nem a megadott időben vagy módon áll el, akkor minden, a rendeléssel kapcsolatos költséget köteles megtéríteni.
6.4. A Vevő viseli az elállás miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.

7. Egyéb feltételek
7.1. Személyes adatait, amelyeket a vásárlás során megad, és amelyek a vásárlás során jutnak az Eladó birtokába, az Eladó rögzíti, és titkosan kezeli azokat harmadik személynek a rendelések teljesítéséhez szükségeseken kívül át nem adja.
7.2. Az Eladó nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, ami az áruházhoz való csatlakozás miatt következett be. Egyedül, a Vevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait az esetleges behatolóktól.
7.3. Az Eladót nem terheli felelősség az Interneten küldött, vagy fogadott adat elvesztése, az internetes hálózatban bekövetkező muködési hiba miatt, ami megakadályozhatja a zavartalan muködést, valamint nem felelős a szoftver, a program, vagy más technikai hiba miatt bekövetkezett semmilyen hiányosságért. Az Eladó az ezzel/ezekkel kapcsolatos minden (kártérítési) felelősségét kizárja, amit a Vevő a regisztrációval kifejezetten tudomásul vesz és elfogad.
7.4. Az Eladó a mindenkori üzletpolitikájának megfelelően módosíthatja a termékek árait és a vásárlás feltételeit. Bármely módosítás, abban az időpontban lép életbe, amikor on-line megtalálható az áruház oldalain. A változások idején az áruház rövid időre zárva van.