Örökre dalolnék szeretetedről (Delirious? könyv)

2.750Ft
Örökre dalolnék szeretetedről (Delirious? könyv)
Cikkszám: könyv-delirious

Milyen eseményekből, történetekből születtek a Delirious? dalok? Most megismerhetjük azokat a bibliai felismeréseket és személyes élményeket, amelyek ezeket a nagyszerű dicsőítő énekeket ihlették. Húsz fejezetben olvashatunk történeteket és elmélkedéseket, s így jobban megismerhetjük a zenekar tagjait is, akik a modern dicsőítés talán legismertebb úttörői lettek.

Az együttes öt tagja közül négyen sógorok, így tényleg elmondható, hogy közeli kapcsolatban állnak egymással. Azért indultak el együtt, hogy azt csinálhassák, amit igazán szeretnek: zenélni és közel vinni másokat Krisztushoz.

Ezekből a rövid, tömör írásokból megtudhatjuk, mit értett meg Stu G, amikor beteg édesapjáért imádkozott, s hogy Martin miként írta első énekét. Láthatjuk, hogyan változtatta meg egy prófécia az akkor formálódó dal mondanivalóját, s annak is tanúi lehetünk, hogy a bibliai zsoltárok sorai mennyire hatottak zenei és személyes pályájukra egyaránt.

A könyv segítségével bepillantást nyerhetünk a titokba, ami a sok-sok album és az egész világon adott megannyi koncert mögött áll: Ez az öt fiatalember a szívét-lelkét beleadta, hogy a mi generációnk élete megváltozzon.